Kwaliteit

Meedenken, alle technische voorzieningen, betrokken vakmensen en een tot in detail doorgevoerde procescontrole, voor kwaliteit in poedercoating

Kwaliteit staat centraal

Wij denken altijd met u mee. Niet omdat wij het beter willen weten, maar omdat wij altijd gaan voor langdurige relaties. Wij hebben technisch alles in huis om u van dienst te zijn op het gebied van kwaliteits-poedercoating en wij leveren volgens afspraak en op tijd. Wij maken het verschil door onze manier van werken en meedenken. Daarbij gaan wij soms letterlijk verder dan u denkt. Ervaar het verschil met andere poedercoaters en kies voor de meerwaarde van Poedercoatservice Meppel.

Kwaliteitsmetingen & Zoutsproeitesten

Met een zoutsproeitest simuleren we in een korte periode de invloed van jarenlang weer en wind op de coating van uw product. Dit doen we door middel van een hoge temperatuur, een hoge vochtigheid en natuurlijk een hoge zoutconcentratie. Poedercoatservice Meppel test de kwaliteit van coating op basis van vastgelegde normeringen. De meest gangbare normen zijn ISO 9227, ASTM B117 en IEC 60068-2-11.

Gecertificeerde- kwaliteitsmetingen

Meer informatie

Neutrale zoutsproeitesten

Meer informatie

Azijnzure zoutsproeitesten

Meer informatie

Neem contact op

Wilt u meer weten over hoe wij met u meedenken voor betaalbare kwaliteit in poedercoating? U bent van harte welkom!

Contact

Het bedrijf

Meer informatie over Poedercoat Service Meppel.

Lees verder