Trailerbouw

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud.

Trailerbouw

Zinkfosfateren, een dijk van een corrosiewerende voorbehandeling op staal.Zinkfosfateren is een dijk van een corrosiewerende voorbehandeling op staal. Zinkfosfateren wordt als voorbehandeling op stalen ondergronden uitgevoerd om 2 redenen: een betere corrosiewering en een betere hechting van de opvolgende coatinglaag creƫren.

Title of the video

Het proces van staal coaten

Jonkman Coating brengt de zeer robuuste voorbehandelingslaag aan door middel van dompelprocessen. In baden van 3800 x 800 x 1400 mm worden uw producten in korven en met behulp van een bovenloopkraan voorbehandeld. De processtappen volgen elkaar als volgt op: allereerst wordt alles alkalisch ontvet, waarna een grondige spoeling volgt. Vervolgens worden uw producten gebeitst en opnieuw gespoeld. Hierna volgt het daadwerkelijke zinkfosfateren, waarna uw producten gespoeld worden in water en demi-water. Na het drogen heeft zich een laag gevormd welke:

Referenties

“Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud.”

-

“Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud.”

-

Installaties

De behandeling vindt plaats in een grote dompelreeks. Uw producten worden in korven geladen en gaan door de dertien fasen van de dompelreeks. De processtappen bestaan achtereenvolgens uit: ontvetten, spoelen, beitsen, spoelen, demi-spoelen, zinkfosfateren, spoelen, demi-spoelen en drogen.

Informatie

Defensie

Bekijk alle onze coating specialiteiten

Lees verder