Coaten

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud.

Materialen

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot “Hier uw tekst, hier uw tekst” wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt.

Wat is coating?

Een coating of belaging (ook wel deklaag of oppervlaktebehandeling) is een mengsel van stoffen dat op verschillende producten gestreken kan worden. Coating is uit het Engels ontleend en wordt binnen de materiaalkunde nog wel vervangen door zijn Nederlandse varianten, maar als begrip in de papierproductie en coatingindustrie is het woord niet meer weg te denken.Coatings worden aangebracht op metaal, hout, glas, kunststof, papier, enzovoort.Een coating bestaat uit de volgende onderdelen:

Title of the video

Een coating of belaging (ook wel deklaag of oppervlaktebehandeling) is een mengsel van stoffen dat op verschillende producten gestreken kan worden. Coating is uit het Engels ontleend en wordt binnen de materiaalkunde nog wel vervangen door zijn Nederlandse varianten, maar als begrip in de papierproductie en coatingindustrie is het woord niet meer weg te denken.Coatings worden aangebracht op metaal, hout, glas, kunststof, papier, enzovoort. Een coating bestaat uit de volgende onderdelen:

Neem contact op

Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een.

Contact

Voorbehandeling

Bekijk alle onze coating specialiteiten

Lees verder