Verzinkt staal

Verzinkt staal

Poedercoatservice Meppel is ook uw partner in het poedercoaten van verzinkt staal. Thermisch verzinken maakt dat een product voor tientallen jaren bestand is tegen corrosie. Een combinatie met poedercoating geeft niet alleen een mooier product dat in alle kleuren kan worden afgewerkt, het geeft bovendien, mits goed toegepast, een factor twee├źnhalf langere levensduur. Wij garanderen optimale kwaliteit doordat we hele proces, inclusief de chemische voorbehandeling, in eigen huis en volledig gecontroleerd uitvoeren.

Toepassingen

De combinatie van gepoedercoat verzinkt staal biedt een zeer hoge mate van corrosiebescherming. Het wordt met name toegepast voor producten die dagelijks aan barre buitenomstandigheden worden blootgesteld. Denk hierbij aan geluidswallen, maar ook aan allerhande materieel.

Installaties

Alle chemische voorbehandelingen vinden plaats in een geautomatiseerde badenreeks, waarbij de verschillende baden flexibel kunnen worden ingezet om zo tot de specifiek gewenste procesbehandeling te komen. Het proces wordt in detail gecontroleerd. Uw producten worden in korven geladen en ondergaan zo de dompelreeks in de in dertien baden lange behandelstraat. De processtappen bestaan achtereenvolgens uit: ontvetten, spoelen, demi-spoelen, zinkfosfateren, passiveren, spoelen, demi-spoelen en drogen.

Informatie

Aluminium

Bekijk alle onze coating specialiteiten

Lees verder