RVS coaten

Poedercoatservice Meppel poedercaot ook Roest Vast Staal.

RVS coaten

Gepoedercoat RVS is nog beter bestand tegen corrosie en andere invloeden van buitenaf. Wij kennen de juiste voorbehandelingen en coating en helpen u bij de te maken afwegingen. Afhankelijk van de toepassing, de beoogde levensduur en het specifieke gebruik, kiezen wij voor een enkellaags of een dubbellaags poedercoating-systeem.

Het proces van staal coaten

Het proces van het coaten van RVS vereist kennis van het materiaal, een visie op de beoogde levensduur en een grondige kennis van het poedercoatingproces. De voorbehandeling, het aanbrengen en de uitharding, zijn allemaal bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct. Poedercoatservice Meppel beheerst alle onderdelen van dit proces tot in detail.

Toepassingsmogelijkheden

Gepoedercoat RVS wordt toegepast wanneer opdrachtgevers extreem hoge eisen stellen aan uw product. Heeft u zo’n veeleisende klant, dan delen wij graag al onze kennis en ervaring om ook in uw specifieke geval aan alle eisen en wensen te voldoen.

Installaties

Alle chemische voorbehandelingen vinden plaats in een geautomatiseerde badenreeks, waarbij de verschillende baden flexibel kunnen worden ingezet om zo tot de specifiek gewenste procesbehandeling te komen. Het proces wordt in detail gecontroleerd. Uw producten worden in korven geladen en ondergaan zo de dompelreeks in de in dertien baden lange behandelstraat. De processtappen bestaan achtereenvolgens uit: ontvetten, spoelen, beitsen, spoelen, demi-spoelen, chromateren, spoelen, demi-spoelen en drogen.

Informatie

Staal

Bekijk alle onze coating specialiteiten

Lees verder