Elektrolytisch verzinkt staal

In combinatie met poedercoating een sterk gegeven.

Elektrolytisch verzinkt staal

Bij elektrolytisch verzinken wordt in een (galvanisch) procedé, een dun, maar sterk hechtend laagje zink aangebracht op allerhande stalen voorwerpen. Het is een mooie basis voor een sterke corrosiebescherming. Een basis die in combinatie met poedercoating zorgt voor een bijzonder lange corrosiebescherming, ook wanneer producten aan extreme omstandigheden worden blootgesteld.

Het proces van Elektrolytisch verzinkt staal

Poedercoatservice Meppel is met haar veelzijdige machinepark en gespecialiseerde kennis uw kennispartner, ook wanneer het gaat over elektrolytisch verzinken. Met voorbehandelingen in een geautomatiseerde badenreeks en een tot in detail uitgevoerde procescontrole, staat Poedercoat Service Meppel garant voor een hoogwaardig eindproduct dat aan alle door u gestelde eisen voldoet.

Toepassingsmogelijkheden

Om welke toepassing van gepoedercoat elektrolytisch verzinkt staal het ook gaat, Poedercoatservice Meppel is uw kennispartner, die u met actieve advisering bijstaat om uw product slim en optimaal te behandelen.

Installaties

Alle chemische voorbehandelingen vinden plaats in een geautomatiseerde badenreeks, waarbij de verschillende baden flexibel kunnen worden ingezet, om zo tot de specifiek gewenste procesbehandeling te komen. Het proces wordt in detail gecontroleerd. Uw producten worden in korven geladen en ondergaan zo de dompelreeks in de in dertien baden lange behandelstraat. De processtappen bestaan achtereenvolgens uit: ontvetten, spoelen, demi-spoelen, zinkfosfateren, passiveren, spoelen, demi-spoelen en drogen.

Informatie

Roest Vast Staal

Bekijk alle onze coating specialiteiten

Lees verder